TABLET SAMSUNG A7 + ARMARI:

Tornem a tindre disponibilitat de tauletes Samsung Galaxy Tab A7 i pròximament disposarem de fundes foam EVA per aquesta nova tauleta de Samsung. Faci la seva reserva! Aprofita per equipar el teu centre amb les tauletes Samsung Galaxy TAB A7 juntament amb l'armari de càrrega RACK 12.La teva nova finestra al món.
Amb un disseny prim, un sistema d'entreteniment vibrant i un rendiment excepcional, la nova A7 és una innovadora i elegant companya per a la teva vida. Submergeix-te de ple en les coses que més t'agraden i comparteix fàcilment els teus moments preferits. Aprèn, explora, connecta't i estigues inspirat.

Prima. Elegant. Sofisticada.
La Galaxy Tab A7 està dissenyada per a impressionar: atracció en estat pur que ofereix excel·lents experiències d'immersió. Amb una increïble simetria i un gruix de tan sols 7mm, es presenta en un sofisticat disseny de metall en tres colors, gris fosc, platejat i daurat, i amb un marc simètric en tots els sentits.

Per als amants de l'entreteniment.
No necessites entrades per al cinema. Amb un món de contingut a l'abast de la teva mà, tot el que necessites és una tauleta amb una pantalla gran i un àudio increïble. Ara pots tenir-ho, amb una àmplia pantalla dinàmica de 10,4 " i un so envolupant Dolby Atmos que s'escolta des de quatre altaveus. Dóna vida al teu contingut com si fossis al cinema.

Tot el poder que necessites per a partides èpiques.
Juga més, espera menys. Gràcies a un processador ràpid i una RAM potent, els teus jocs es carreguen ràpidament i funcionen sense problemes. Una enorme bateria de 7,040mAh (típica) t'acompanyarà durant tot el dia, i, quan s'estigui esgotant, la càrrega ràpida de 15W la retornarà ràpidament al 100%.

Emmagatzema els teus continguts favorits.
Galaxy Tab A7 ve amb emmagatzematge de 32GB integrat per a tots els teus vídeos, fotos i arxius d'alta resolució. Després, pots ampliar-ho amb una targeta microSD per a obtenir encara més emmagatzematge, fins a 1TB. Guarda més coses de les que t'agraden i elimina menys.

Gaudeix de YouTube Premium.
YouTube Premium i Galaxy Tab s'uneixen perquè puguis veure els teus continguts preferits en YouTube, sense interrupcions. Gaudeix de la reproducció en segon pla, sense connexió i sense anuncis en YouTube i YouTube Music.

Cuida els teus ulls.
Si passar temps enfront de la pantalla t'està cansant, prova la manera fosca per a reduir la fatiga visual. Ja sigui perquè ho deixes encesa o simplement la utilitzis abans de ficar-te al llit, els teus ulls t'ho agrairan. La manera fosca fins i tot ajuda a estalviar bateria. Simplement toca l'interruptor d'encesa / apagada en el Panell ràpid.

Una camèra per a captar els teus moments en viu.
La camèra de la Galaxy Tab A7 està llesta per a captar i compartir els teus moments. Ja sigui perquè estiguis buscant captar els millors retrats o impressionants paisatges, aquest dispositiu t'ajudarà. Amb la camèra principal de 8MP, els teus records es mantenen vius, brillants i clars.

No deixis que la ubicació espatlli el teu moment.
Galaxy Tab A7 se sincronitza amb el teu telèfon intel·ligent Galaxy perquè mai et perdis un twwet o un missatge de text quan el rebis. Així, mai estarà desconnectat. Quan estiguis fora d'un entorn Wi-Fi, Acte Hotspot et cobrirà l'esquena. Connecta de manera segura el teu telèfon intel·ligent i tauleta Galaxy per a compartir dades fàcilment.

Armari RACK 12
L’armari Rack 12 afavoreix la seguretat, l’operativitat i ordre de les tablets de l’aula. Construcció molt robusta. Està fabricat amb xapa laminada d’acer al carboni en 1,5 mm de gruix, la qual cosa el fa molt resistent a la deformació.
Accés. Porta frontal amb vidre i tancament amb clau. Panells laterals desmuntables. Tolerància de càrrega. En cas de ser apilats en columna, es contemplen fins a 5 mòduls murals remuntats l'un sobre l'altre.Refrigeració passiva. La previsible calor derivada dels transformadors en les fonts d'alimentació dels equips es dissiparà per inducció sobre la xapa i per convecció a través de les ranures dels laterals. De manera opcional es poden subministrar dos ventiladors axials regulats per un termòstat.

La instal·lació dels armaris de càrrega de portàtils són conformes a la normativa europea de Compatibilitat Electromagnètica i Seguretat Elèctrica. El conjunt i, un a un, tots els components integrats acrediten la seva adequació a les normes.
Opcionalment es poden demanar rodes i ventiladors de refrigeració.

Dimensions externes: Amplada 600 mm. Profunditat 550 mm. Alçada 492 mm.