En els darrers dies, malgrat aquest pandèmia que ens ha tocat viure, les empreses i centres educatius intenten de mica en mica normalitzar i adaptar-se a aquesta nova situació. És per això que volem facilitar a les nostres escoles, mitjançant aquest seminari web, la manera d'elaborar i compartir continguts interactius amb els alumnes des de casa. 

Aprofitem aquest modest espai per solidaritzar-nos amb totes aquelles persones que han perdut alguna persona propera o han patit especialment les conseqüències d'aquesta pandèmia. 

Vols saber com elaborar i compartir continguts interactius amb els teus alumnes?

ActivInspire pot ajudar-te a crear lliçons motivadores amb les quals els teus alumnes poden interactuar a casa des del seu propi ordinador.

Apunta't a les noves formacions online GRATUÏTES de Promethean i aprèn com fer-ho de manera ràpida i senzilla.

No és necessari tenir instal·lat el programari ActivInspire en el teu ordinador per a assistir. Registra't en les sessions que més t'interessin.

No vas poder assistir a les formacions online #1 i #2? Fes clic aquí per a veure els enregistraments.

Ja les tenim aquí !!, com cada any, arriben les vacances de Nadal. Les escoles deixaran d'omplir-se, com cada matí, d'alumnes i professors i regnarà el silenci durant aquests dies de descans. Hem d'aprofitar tot el que es pugui d'aquests petits moments amb els nostres familiars i amics, així com intentar relaxar-se i desconnectar de tota la feina realitzada fins ara.

S'ha de fer un petit balanç de l'any i pensar en millorar pel següent. Darrera queda tot un any intens amb molta feina que ens ha desgastat una miqueta, però que segur que ha sigut molt gratificant i profitós.

Des de la nostra empresa volem desitjar a tota la gent un Bon Nadal i Feliç 2019. 

Potser el millor guarniment de Nadal és un gran somriure...