El 25 de Desembre, FUM! FUM! FUM!... Ja arriben les vacances de Nadal un any més i tindrem uns dies de descans per tornar amb les piles carregades.

Ha sigut un any complicat on hem tingut que conviure amb una de les majors pandèmies que hem conegut (COVID-19), dia tras dia hem vist com molta gent ens ha deixat i d'altres que han estat molt perjudicats per culpa d'aquest virus. A més moltes empreses han tingut que tancar durant el primer confinament i això ha produït problemes econòmics a tot el món. Hem de tenir cura i sobretot molta responsabilitat per poder vèncer a aquest maleït virus perquè puguin vindre dies millors i tornar a una relativa normalitat on ens deixin abraçar als nostres familiars i persones estimades.

Esperem que aquest 2021 sigui l'any del canvi, ho desitjem amb totes les nostres forçes...

Des de la nostra empresa volem desitjar-vos un Bon Nadal i Feliç 2021. 

Cuide-vos molt!!!.

Tant de bo poguéssim ficar l'esperit de Nadal a gerros i obrir un gerro cada mes de l'any.

 

En els darrers dies, malgrat aquest pandèmia que ens ha tocat viure, les empreses i centres educatius intenten de mica en mica normalitzar i adaptar-se a aquesta nova situació. És per això que volem facilitar a les nostres escoles, mitjançant aquest seminari web, la manera d'elaborar i compartir continguts interactius amb els alumnes des de casa. 

Aprofitem aquest modest espai per solidaritzar-nos amb totes aquelles persones que han perdut alguna persona propera o han patit especialment les conseqüències d'aquesta pandèmia. 

Vols saber com elaborar i compartir continguts interactius amb els teus alumnes?

ActivInspire pot ajudar-te a crear lliçons motivadores amb les quals els teus alumnes poden interactuar a casa des del seu propi ordinador.

Apunta't a les noves formacions online GRATUÏTES de Promethean i aprèn com fer-ho de manera ràpida i senzilla.

No és necessari tenir instal·lat el programari ActivInspire en el teu ordinador per a assistir. Registra't en les sessions que més t'interessin.

No vas poder assistir a les formacions online #1 i #2? Fes clic aquí per a veure els enregistraments.