Aquesta escola volia adquirir 2 monitors interactius pels més petits del centre per així tenir una eina més innovadora a l'hora d'ensenyar els contiguts als nens. Per aquesta raó es va escollir posar monitors interactius Promethean que són líders a l'àmbit educatiu proporcionat molts de recursos i aplicacions per aquesta etapa.

Com els nens són petits i no medeixen molt, es van instal·lar els monitors a suports de rodes a una alçada idònea perquè aquests puguin manipular el dispositiu sense cap problema. Hem d'explicar que aquests són anti-vandàlics i aguanten molt bé els cops.

D'aquesta manera, l'escola té dos dispositius mòbils (gràcies a les seves rodes pivotants) per poder utilitzar-los a les aules que ho necessitin en cada moment.

Aquesta escola de la provincia de Barcelona tenia la necessitat d'ampliar el sistema wifi de l'escola per tenir més potència i aconseguir que es puguesin connectar molts usuaris a la vegada. Per aquesta raó es va escollir muntar en els passadissos un repetidor Wifi de la marca Ubiquiti que donen una bona relació qualitat/preu.

Es va realitzar tot el muntatge i posterior configuració dels equips amb una bona cobertura de tot l'edifici. 

Aquesta escola de la provincia de Barcelona tenia la necessitat de poder guardar les seves Tablets en un armari Rack amb clau perquè es puguin anar carregant mentres no estiguin en funcionament. Per aquesta raó es va subministrar el nostre RACK12 que permet guardar fins a 12 tablets ben organitzades.

Disposa d'un programador per poder configurar les hores de càrrega i així no gastar energia inútilment, i si es sol·licita es poden incloure les rodes (són opcionals).

D'aquesta manera, l'escola té un lloc on poder guardar els seus dispositius d'una forma segura i amb poc espai.