PORTÀTILS ELITEBOOK HP 840:

La línia de solucions HP Elitebook G3 aquesta dissenyada per a cobrir les necessitats IT en petites i mitjanes corporacions empresarials, administracions públiques, autònoms, col·legis i instituts, etc. Els ordinadors de segona mà HP Elitebook G3 quipados amb processadors Intel Core ofereixen una solució ideal a un baix cost, tota la potència i rendiment per a dur a terme amb èxit les tasques de gestió diàries de la seva companyia.

 

Programari inclòs: S'inclou Nova Llicència Original Windows 10 Professional 64bits. També s'inclou una imatge de fàbrica del sistema operatiu que pot ser recuperada per l'usuari en qualsevol moment mitjançant la utilitat de recuperació inclosa.


Està àmpliament reconegut que la reutilització és millor que el reciclatge. Educa Solucions treballa amb aquesta premissa, recondicionem els ordinadors de segona mà perquè puguin ser utilitzats durant un període molt més llarg de temps, reduint el cost energètic i els recursos de fabricació. Estenem la vida útil dels ordinadors d'ocasió perquè altres usuaris puguin adquirir a costos reduïts ordenadors barats de qualitat garantida alhora que ajudem i contribuïm en la disminució de residus que danyen el medi ambient.


CARACTERÍSTIQUES:
Processador: I5-6300u 2,4 GHz (3,4 GHz freqüència turbo)

Memòria: RAM 8GB DDR4-2133MHZ SDRAM Emmagatzematge SSD 256 GB

Controlador gràfic: Intel HD Graphics 520 - Pantalla 14''

Unitat Òptica: No

Sistema operatiu: Llicència Original Windows 10 Professional 64bits Educació

Sortida d'àudio: DTS Studio Sound - 2 altaveus incorporats - Micròfon incorporat

Connectivitat: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2

Ports: 4 x USB 3.0 (3.1 Gen 1), 1 x VGA, 1 x DisplayPort, 1 x Ethernet (RJ-45), 1 x sortida d'auriculars / micròfon del port.

Dimensions: 338,9 mm x 237 mm x 2,1 cm

Pes: 1,48 kg

Localització: Espanya - Teclat espanyol

Garantia 2 anys.