CHROMEBOOK I PORTÀTIL ASUS:

Asus Chrome CR1100, també amb opció Tácil Flipi Stylus (llapis)

Un company d'estudi molt resistent.

El ASUS Chromebook CR1 és un resistent dispositiu que facilita una experiència d'aprenentatge més eficaç i atractiva. El seu resistent paracops de goma, teclat resistent a esquitxades, frontissa ultrarresistente, protecció antibacteriana, dissenyo modular de fàcil manteniment i inscripció en les xarxes sense intervenció fan del Chromebook CR1 una inversió intel·ligent per a entorns educatius de tota mena. A més, també està disponible amb Wi-Fi 6, 4G LTE2, un llapis òptic amb garaje3, dues versàtils cambres i una bateria de llarga durada.

 

Disseny resistent.

Dissenyat per a durar molt de temps


El ASUS Chromebook CR1 està construït per a suportar els cops, xocs, caigudes i vessaments del dia a dia. De manera que continuarà funcionant encara que caigui des de l'escriptori de l'aula o la taula del menjador.

Protecció integral

Les quatre vores i cantonades exteriors estan protegides per un paracops de goma que redueix l'impacte dels xocs i garanteix que els components crítics es mantinguin fora de perill.

No es ratlla. El resistent acabat resisteix les esgarrapades i les empremtes dactilars.

Teclat resistent a esquitxades. El teclat suporta vessaments de líquids de fins a 330 cc sense sofrir daños3, de manera que les esquitxades poden drenar-se, netejar-se i assecar-se fàcilment.Teclat sense buits L'espai entre les vores de les tecles i el marc del teclat s'ha reduït al mínim per a evitar que les tecles puguin saltar.

Transport segur. La barra de goma manté en el seu lloc el ASUS Chromebook CR1 alhora que facilita el seu agarri mentre es transporta, un detall que redueix el risc de relliscades i caigudes.

Durabilitat militar.


Llest per a entrar en acció. Les aules presenten molts reptes però el ASUSChromebook CR1 està preparat per a qualsevol eventualitat. Construït d'acord amb l'exigent estàndard militar MIL-STD-810H4,i sotmès a les estrictes proves de qualitat de ASUS, aquest equip pot suportar caigudes ocasionals des de 120 cm, i la seva frontissa i ports estan dissenyats per a resistir els abusos de l'ús diari.

Protecció antibacteriana de ASUS.


La superfície de qualsevol portàtil pot albergar milers de bacteris potencialment nocius. Per a mantenir la higiene del ASUS Chromebook CR1, el teclat, el touchpad i el reposamanos estan protegits amb ASUS Antibacterial Guard 1,5. La norma ISO 22196, reconeguda internacionalment, ha demostrat que inhibeix el creixement de bacteris en més d'un 99% durant un període de 24 hores. El tractament també suporta productes de neteja a base d'alcohol i aigua amb àcid hipocloroso6, la qual cosa ajuda a mantenir la superfície neta i higiènica i limita la propagació de bacteris nocius.
Fàcil de mantenir i administrar, i per tant inversió intel·ligent en educació. Per a facilitar el manteniment in situ i reduir el temps d'inactivitat, el ASUS Chromebook CR1 presenta un disseny modular que permet substituir el teclat, el touchpad i el panell en qüestió de minuts utilitzant eines senzilles. A més, la part inferior es fixa mitjançant caragols captius que eviten poder perdre'ls durant les reparacions. El CR1 també es registra automàticament en la xarxa informàtica quan es connecta a Internet. A més, el seu manteniment és molt senzill: El CR1 és una inversió intel·ligent per als centres educatius que busquen reduir el cost total de propietat, simplificar les operacions i aconseguir que els estudiants siguin el més productius possible. Disseny modular


Frontissa plana de 180°


Les resistents frontisses del ASUS BR1100C s'obren 180 graus, la qual cosa facilita compartir continguts i les discussions en grup.


Pantalla cómoda


Panell antireflexos amb tecnologies per a cuidar-te la vista. El ASUS Chromebook CR1 compta amb un panell antireflexos de 11,6 polzades que proporciona una facilita una experiència d'aprenentatge més còmoda. La pantalla està certificada per TÜVRheinland7 per les seves baixes emissions de llum blava, la qual cosa ajuda a protegir els ulls dels nens. Protecció de la vista. Antireflexos

Connectivitat mòbil més ràpida i Wi-Fi


El ASUS Chromebook CR1 està built-*in 4G LTE2 que permet connectar-se a Internet a través d'una targeta SIM. D'altra banda, la tecnologia Wi-Fi 6 ofereix connexions ultraràpides i estables per a poder aprendre i estudiar en qualsevol lloc.

Àmplia connectivitat.

La connectivitat és un element essencial per a fer les coses de manera eficient. El ASUSChromebook CR1 compta amb dos ports USB 3.2 Gen. 1 de tipus C® (USB-C®) que suporten transferències de dades d'alta velocitat i USB Power Delivery, dos USB 3.2 Gen. 1 de tipus A, un lector de targetes micro-SD , una presa d'àudio i una ranura de bloqueig Kensington. USB-C® 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen de tipus A. Lector de targetes micro-SD. Ranura de bloqueig Kensington.
Bateria de gran capacitat. Tot el dia aprenent. Amb fins a 12 horas d'autonomia per càrrega, el ASUS Chromebook CR1 permet fer totes les classes del dia sense interrupcions i, més tard, gaudir de continguts d'entreteniment.

Funcions de Google.El millor de Google per a educació

La connectivitat 4G LTE és opcional. Les targetes Nano-*SIM es venen per separat i només poden utilitzar-se amb la SKU LTE.

El teclat del ASUS Chromebook CR1 és resistent a les esquitxades, però no a l'aigua. És possible que es produeixin danys si el producte se submergeix o s'exposa a grans quantitats de líquids durant llargs períodes de temps. La garantia limitada estàndard de ASUS no cobreix els problemes resultants dels danys causats per l'aigua. Per a evitar danys de vessaments o altres accidents

ASUS BR1100 (Windows 11 Pro)

Potent i resistent: Una eina d'aprenentatge ideal.

El ASUS BR1100C està dissenyat per a sobreviure en els entorns més difícils. Construït segons els estàndards de qualitat militar, ve carregat d'enginyoses característiques de protecció que inclouen un paracops de goma, un teclat resistent a esquitxades i ports ultrarresistentes. El BR1100C també suporta connectivitat d'alta velocitat (Wi-Fi 61 i 4G LTE2), compta amb cancel·lació de soroll assistida per IA per a millorar la qualitat de l'aprenentatge a distància, una bateria de llarga durada i un disseny modular que facilita el seu manteniment en qualsevol lloc.Disseny resistent. Dissenyat per a durar molt de temps El ASUS BR1100C està construït per a suportar els cops, xocs, caigudes i vessaments del dia a dia. De manera que continuarà funcionant, encara que caigui des de l'escriptori de l'aula o la taula del menjador.Proves militars del BR1100

Protecció integral. Protecció contra esquitxades. Resisteix la manipulació. Resistent a esgarrapades. Paracops de goma. Les quatre vores i cantonades exteriors estan protegides per un paracops de goma que redueix l'impacte dels xocs i garanteix que els components crítics es mantinguin fora de perill. El teclat suporta vessaments de líquids de fins a 330 cc sense sofrir danys, de manera que les esquitxades poden drenar-se, netejar-se i assecar-se fàcilment.

Agarri de goma. La barra de goma situada en la base del ASUS BR1100C proporciona un suport segur i millora l'agarri quan transportes el portàtil d'una classe a una altra i mentre et desplaces, un detall de disseny que redueix el risc d'ensopegades i relliscades.

Teclat sense buits.

L'espai entre les vores de les tecles i el marc del teclat s'ha reduït al mínim per a evitar que les tecles puguin saltar.Acabat resistent amb textura 3D. El resistent acabat evita haver de preocupar-se per les esgarrapades o les empremtes dactilars.

Durabilitat militar.

Llest per a l'acció. Les aules poden presentar molts reptes, però el ASUSBR1100C està preparat per a qualsevol eventualitat. Construït per a superar l'exigent estàndard militar MIL-STD-810H9 i sotmès a les estrictes proves de qualitat de ASUS, aquest equip pot suportar caigudes ocasionals des de 120 cm, i la seva frontissa i ports estan dissenyats per a resistir els abusos de l'ús diari.

Fàcil manteniment per a un aprenentatge ininterromput.

Per a reduir el temps d'inactivitat, el ASUSBR1100C té un disseny modular que facilita el manteniment in situ amb eines senzilles del teclat, la bateria, el mòdul tèrmic i els ports de E/S. A més, la part inferior es fixa amb caragols captius, la qual cosa elimina la possibilitat de perdre'ls durant les reparacions.

Caragol captiu.

Aprenentatge a distància i conferències. Cancel·lació de soroll. Per a facilitar l'aprenentatge a distància i millorar la qualitat de les videoconferències, el ASUS BR1100C
compta amb la innovadora tecnologia de cancel·lació de soroll assistida per IA de ASUS, que empra l'aprenentatge automàtic per a eliminar els sorolls de fons de la conversa. Prova la demostració a continuació per a experimentar la increïble diferència que suposa aquesta tecnologia.
Cambra amb reducció de soroll. La tecnologia de reducció de soroll 3D (3DNR) de la webcam elimina fins al 94% del soroll que afecta qualsevol cámara4, especialment en condicions de poca llum. Aquesta tecnologia millora significativament la qualitat de la imatge sense perjudicar l'exposició o els nivells de detall.
Coberta de la webcam. Llisca la coberta per a desactivar la càmera web i tenir més privacitat. Aquesta senzilla funció de seguretat és especialment ideal per als usuaris més joves.
Tecla per a silenciar el micròfon. Amb un sol toc pots silenciar el micròfon i evitar que ningú pugui escoltar les teves converses.

Connectivitat.

Connectivitat mòbil i Wi-Fi més ràpida. El ASUSBR1100C amb 4G LTE3 ofereix una connectivitat mòbil segura i ràpida, onsevulla que vagis. També incorpora fins a la tecnologia Wifi 62 perquè et connectis a les classes a velocitats ultraràpides i els xats de vídeo funcionin amb una major fluïdesa.

Indicador LED.

Suport per als estudiants. El ASUS BR1100C té un brillant indicador LED en la coberta superior que permet que els educadors sàpiguen si el portàtil d'un estudiant té problemes de connexió o necessita carregar-se, la qual cosa és de gran ajuda per a minimitzar el temps d'inactivitat.Estat de l'indicador LED - Encès: Funcionament normal; Parpelleig lent: Menys del 20% de bateria restant; Parpelleig ràpid: No hi ha connexió Wi-Fi o 4G.
Bateria de gran capacitat. Autonomia per a tot el dia. Amb fins a 10 horas5 d'autonomia per càrrega, el ASUS BR1100C dura tota la jornada de classes i més, permetent als estudiants gaudir d'un aprenentatge ininterromput.Fins a 10 hores d'autonomia
Emmagatzematge superior. Ranura per a una unitat SSD opcional. El ASUS BR1100C ve amb fins a 128 GB d'emmagatzematge eMMC. També té una ranura M.2 per a instal·lar un SSD opcional de fins a 1 TB, la qual cosa és perfecte per a emmagatzemar col·leccions de vídeos, música o documents escolars.

Windows 10 Pro. Fins a 128 GB. eMMC Fins a 1 TB SSD. PORTS DE E/S

Connectivitat per a ser productiu

Disposar d'una selecció de ports completa és vital quan es vol fer les coses de manera
eficient. El ASUS BR1100C té un port USB 3.2 Gen. 2 de tipus C® (USB-C®) que suporta transferències d'alta velocitat i subministrament d'energia USB, un USB 3.2 Gen. 1 de tipus A i un lector de targetes micro-SD2.
USB 3.2 Gen 1, USB-C® 3.2 Gen 2, HDMI, Ethernet, Lector de targetes micro-SD + nano SIM

ASUS BacGuard

Protecció antibacteriana per a tots. La superfície de qualsevol portàtil alberga milers de bacteris potencialment nocius. Per a mantenir el teu ASUS BR1100C higiènic, el teclat, el coixinet tàctil i el reposamanos estan protegits amb el tractament antibacterià ASUS BacGuard5,6. Demostrat científicament sota la norma ISO 22196, BacGuard inhibeix el creixement dels bacteris en més del 99% durant un període de 24 hores. BacGuard suporta els productes de neteja a base d'alcohol, permetent-li mantenir la superfície del portàtil neta i lliure de bacteris nocius.

Pantalla.

Panell antireflexos i tecnologia de cura de la vista. El ASUS BR1100C té una pantalla de 11,6" - 29,46 cm que redueix els reflexos per a gaudir d'experiències d'aprenentatge prolongades sense fatiga, fins i tot en exteriors. La pantalla també està certificada per TÜV Rheinlandper les seves baixes emissions de llum blava, la qual cosa protegeix la vista contra possibles danys. Protecció de la vista. Antireflexos

Frontissa versàtil.

Frontissa plana de 180°. Les resistents frontisses del ASUS BR1100C s'obren 180 graus, la qual cosa facilita compartir continguts i les discussions en grup.