CHROMEBOOK SAMSUNG 4:

Aquesta setmana volem presentar el revolucionari dispositiu Chromebook 4 de Samsung, una solució que permet treballar al núvol, i per tant alliberar de tasques addicionals al processador del dispositiu i que aquest pugui arrancar amb més velocitat, d'una manera més segura i dinàmica.


Treballa de forma més senzilla i eficient.

Lleuger i resistent.

Samsung Chromebook 4 té un disseny compacte, pensant en la teva comoditat. Prim i lleuger, resulta fàcil de transportar: no et resultarà pesat, fins i tot si l'has de portar amb tu tot el dia. A més, és resistent i està llest per a enfrontar-se als reptes del dia a dia. T'acompanyarà en qualsevol aventura.

Durabilitat excepcional.

Chromebook 4 és robust i resistent als cops. Es va provar utilitzant vuit dels exàmens equivalents estàndard Mil-STD-810G. També va sobreviure a una prova de durabilitat per separat, en la qual es va deixar caure sobre una placa d'acer des d'una altura de 50 cm. Resistent contra tot!

Disseny sense caragols.

No veuràs cap caragol en la part posterior del Chromebook 4 de Samsung. Totes les seves cares són llises i suaus, la qual cosa li dóna un look més cridaner.

Connexions ràpides i senzilles.

El Samsung Chromebook 4 està equipat amb un port tipus USB-C. És petit, fàcil de connectar i compatible amb una gran quantitat de dispositius. Transfereix arxius més ràpid que mai!

Tecles ergonòmiques.

Troba comoditat i precisió en escriure amb el teclat del Samsung Chromebook 4. Les seves tecles corbes de disseny ergonòmic et permeten escriure còmodament durant molt més temps.

Bateria eficient.

S'ha millorat el rendiment de la bateria i disminuït la grandària del dispositiu, cosa que significa que durarà molt més. La seva bateria d'alta eficiència et permetrà utilitzar-lo des del matí fins a la nit amb tan sols una càrrega.
La durada de la bateria pot variar segons els patrons d'ús individuals. Mesurat segons els criteris de l'escenari de Google (prova de càrrega d'energia). (Especificacions del producte provat: Processador Intel® Celeron ™ N4000 / Memòria de 4 GB / eMMC de 32 GB) * © 2019 Cnes / Espot Image, DigitalGlobe.

Faci més coses només amb la seva veu. Assistent de Google.

L'Assistent de Google et permet treballar de forma més intel·ligent i ràpida. Utilitza comandos de veu per a enviar correus, reproduir música, buscar informació i controlar dispositius de domòtica. Fes més, més ràpid i gaudeix del seu temps lliure amb el Samsung Chromebook 4 i l'Assistent de Google, Google Assistant.

Característiques.

Sistema operatiu: Chrome OS. Processador / Chipset: Intel® Celeron® Processador N4000 (1.10 GHz up to 2.60 GHz 4 MB L2 Cache). Graphic: Intel® UHD Graphics 600. Pantalla: Pantalla LED HD 11.6" (1366 x 768), Anti-Reflectida. Memòria: 4 GB LPDDR4 Memory (On BD 4 GB). Emmagatzematge: 32 GB e.MMC. Optical Drive: Cap. Color: Platí tità. Multimèdia: Altaveus Stereo ( 1.5 W x 2 ). Internal Digital Mic: 720p HD Càmera. Network: 802.11 ac wave2 2X2. Bluetooth. Ports: 1 USB-C, 1 USB3.0. MicroSD Multi-mitjana Card Reader. 1 Headphone out/Mic-*in Blego- Teclat tipus-illa. Touchpad. Seguretat: Petit connector de seguretat. TPM (Trusted Platform Moduli)*. Intensitat Màxima. 39 Wh. 30 W / 45 W / 65 W USB-C®. Dimensions (W x D x H): 287.9 x 202.3 x 16.7 mm (11.33" x 7.96" x 0.66"). Pes: 1.18 kg (2.60 lbs).